圣øtte对elbilsjafør

Er du En yabo18.appChargetPoint-ElbilsjåførSom TrengerHjelpnå?戒指ome ogfåer nyttig svar raskt。

Hjelp forelbilsjåførog chyabo18.apparepoint-konto
+44(020)7519 5052

HVA ER费yabo18.app用?

yabo18.appChightpoint Gringer Elbil-ading Til Flere Mennesker OG Steder Enn Noen Sinne Med Verdens Ledende OgMestÅpneLadenetverkfor Elbiler。VI Designer,Bygger OgStøtter所有Teknologien SOM驱动程序Dette Nettverket,FRA MaskInvare for Ladestasjoner Til Programvare for Energistyring Til En Mobilapp。ArbeidetVårtForvandler运输oor ob EergibrukÅhjelpeflereMenneskerÅkjøreelbil。yabo18.app收费点NettverksinomomaSjon I Sanntid Som Omfatter TilgjengeLighetPå牧师在Hele Landet,ER Tilgjengelig Gjennom ChargePoint-Appen。

HVA KAN JEGGJØREMEDINGyabo18.appPOINT-Kontoen?

Nårduoppretteren Chayabo18.apprtionPoint-Konto,Gir Vi Deg Rask og Enkel Tilgang Til Alle StasjonenePådeldendeLadenetverther for Elbiler Samt AndreStørreNettverk。Med yabo18.appChargePoint-Kantoen Kan du LadePåStasjonerFra ChargePoint Og De FlesteAndørreNettverk,Noe Som Reduserer for Flere Kontoer Og Medlemskap。Dessuten vil du Kunne Se Om Stasjonen Er TilgjengeligFørukommer,OG Du Kan Konfigurere Mobile-Og E-Postvarsler Med Oppdateringer Om Ladestatus for Bilen Din。

Hvordan Finner Jeg et For otå洛德?

Få费yabo18.app用 - AppentilÅfornntgjengeligeadtesteder,BegynnÅladegfåoppdateringernårbilendin er fulladet。

Hvordan BegynnerJegåLade?

Legg telefonen (med appen pålogget kontoen din) eller yabo18.appChargePoint-kortet på stasjonen for å låse opp ladekontakten。Du kan også berøre den oransje knappen«开始装船»på informasjonssiden for stasjonen i appen。

Trinn 2:LøftKontakten

TrykkPåkappenPåkontaktenforLøfteden UT AV Hylsteret。

Trinn 3:Plugg Inn(OG Sjekk Inn)

Plugg Kontakten Inn I Elbilen(OG TrykkPådlåknappenforBegynneÅlaadhaadingworwor withing with for withglading)。Kontroller Elbilen for Sikre在Den Lader(Det Earte IndijijatorlysPådashbordet)。

Trinn 4:Gjøretuvil

SLAPP AV OG FORTSETTSOMFØR。vi送礼者deg en oppdateringnårbilen din er ferdigladet。

Trinn 5:BerørforÅavslutte

Nårdukommertilbake til elbilen din,BerørerduTelefonen Eller Kortet(OG TrictkkerPådulaPlåkappen为Lortiglading)对于ÅAvslutteØkten。Stasjonen Viser Hvor Mye Id Koster,OG VI Sender Deg En Kvittering。

ikkeglemÅkoblefrakontakten og sette den tilbake i hylsteret。SåkanduKjørelykkeligavgårdeidurededeelbilen din。

HVIS du Triger Hjelp,Kan du RingeSjåførstøttePå+44(020)7519 5052。

HVOR Mye Betaler JegoÅlead bilen min?

stasjoner i yabo18.appchartionpoint-nettverket eie av uavhengige。皮肤尖锐遗料Hver Enkelt Stasjonseier Prisen for Bruke Stasjonene Deres。杜卡·埃列德·恩斯·斯塔斯·斯塔斯·佩回PåAppenvårvedÅseaeadeandegitepåforfastensidenfor stasjonen。Ettersom Prisene Konfigureres Dynamisk Av De Enkelte Stasjonseierne,Kan Prisen du BetalerPåenHVILKEN SOM Helst Charyabo18.appePoint-Stasjon,EndresNårSom Helst Uten Varsel。

Hvordanfåreller aktivererjeg et chayabo18.apprdpoint-kort?

Du Kan Register of for et Gratis Chayabo18.apprgetPoint-KortPåInternett Eller通过AppenVår。Etter Registringen Mottar du et Gratis Kort Inn 7-10 Virkedager。Nåruharfåttdet,mådu loggepåkontoeninog aktivere kortivere kortet。gåtil min konto og velg管理员收费点-kort。yabo18.appSørg在杜哈登·凯特特托特托特托特托yabo18.app特特·哈尔登,Slik at Du Kan Angi Serienummeret Og Velge Lagre。

Hvordan Betal Jeg提单?

yabo18.appChargePoint Baseerer SegPåetKredittSystem。Første帮杜布鲁克en ChartionPoiyabo18.appnt-Stasjon Med Avgift,MåuangiAniBetalingsInommomaJon。vi belaster deg 100 kr,som du旁观者som saldopåkontoendin og trekker ladekostnadene fra。Hver Gang SaldoenGår下午50 kr,柠檬vi til 100 kr ved hjelp avbetalingsmåtenifilen。(HVIS du Lader Elbilen Din Mye,Økervi saldoen din til dittgjennomsnittligemånedligeladebeløpistiedet 100 kr。)

HVIS du Bare Bruker Gratis Stasjoner,Belaster Vi Aldri Kortet Ditt。HVIS Du Avslutter Kontoen,Betal VI Tilbake DetGjenståendeAvSaldoen。Du Kan Oppdatere Eller Fjerne BetalingsinomaMaJonen DinNårSoMHelstVedÅGåTILBetalingsinomaMaSjon(Internett)Eller Min Profil(Mobil)在Min Konto下。

HVAGJØRJEGHVISALLLADEPUNKTER ER OPPTATT吗?

HVIS ALL LADEPUNKTENE ER OPPTATT,TRENGER DU IKKE BEKYME DEG - DU HAR ALTERTATIVER。du kan bare klikkepåvarslenårtilgjengelig-knappenpåstasjonskjermbildeti appen,op vi gir deg beskjednårelbilenpåladestedet er ferdig ladet。NårdufårVarselet,Kan du Flytte Bilen Og Lade Den,Eller du Kan Bestemee Deg for at du ikkeTrengeråladeakkuratnå - deter opp til deg。

å hjelpe flere sjåfører som deg med å lade bilen har enkelte stasjonseiere aktivert Venteliste-funksjonen slik at du kan stille deg i en virtuell kø For disladestasjonene。Først må du slå på varsler (gå til hovedmenyen i appen, og velg Konto og deretter varsler), slik在vi kan oppdateringer和plassen din i øen。Slik stiller du deg i kø:

• Når我的电话号码是:på Legg til i ventelistofkartvisningen i chargepos -appen (se endenfor) leggyabo18.apper telefoneller kortet på在stasjon。
    • 提示:HVIS Legg TIL I Venteliste Ikke Ikes I Appen,Betyr Det在Stasjoner Er Medize,Enteliste Ikke ErSlåttPå.
  • Når et ladepunkt blr ledig, gir vi deg med and tekst- og/eller appvarsel basert på preferansene dine。
  • Godta Ladepunktet,SåHolder VI Det AV for Deg。Ikke Godta Medme Du Kan Flytte Bilen Med En Gang。
  • HVIS du Er Opptatt,Trykker duPållumreforÅlaneste person wavera ladepunktet(男人看板沉淀的inikøen)。
  • HVIS DU IKKETRENGERÅLADEMER,KAN DU BARE FORLATE VENTELISTE。
  • Du KanOgsåLagreen Venteliste HVIS du Bare Vil Stille de iKøBåBestemte Stasjoner。

Stasjonseieren Bestemmer Hvor Lenge enFørerKanVærePåntstasjon,SlikAtleførereFårMulighetTilåLade。HVIS du Allerede Lader,FåruBeskjedNårBådeÅfrtteBilen,在Noen Andre Kan Lade的Slik。

gåtil.VankigeSpørsmålom Venteliste对于Ålæremer。

HvordanHåndterer费用yabo18.appDefekte Stasjoner?

yabo18.appChargePointOvervåkerTilstanden Til Nettverket。Nårvi ser在en stasjon ikke fungerer som den skal,eller vi mottar varsel fra ensjåføromenstasjon som Er nede,Kontakter vi Eieren(Eller Dennes代表)for hjelpe til Med Reparasjonen。De Aller Fleste Stasjonene Som Er Produsert AV yabo18.appChargetPoint,Eie AV Uavhengige。精灵Blir Reparasjoner og Vedlikehold AV Disse StasjoneneUtførtAVEieren AV en Gitt Ladestasjon。

Hvor Kan Jeg Lade Elbilen?

du kan lade elbilenpålareferfentrigtilgjengelige Steder我收费点 -yabo18.app Nettverket ellervåreroamingpartnernettverk。Bruk.yabo18.app费用点申请TilÅfornneogfåtilgang til stasjoner inærhetenav degpålmereladenetverk。

Hvordan Starter Jeg enLadeøkteller BrukerBerørforÅ洛德?

du Kan Starte enLadeøktPåRER:

• BerørforÅlead。Når yabo18.appchargedot -appen er installert, kan du starte en ladekt ved å在lesesymbolet på stasjonen上持有电话。Kontroller在du har appen, og在du er logget på kontoen。
    • iPhone:GåTILMeny I Chayabo18.apprtionPoint-Appen,Velg Konto OG Drainter Administracter Kort。Velg«konfigurer»,Legg Chyabo18.appardpoint-Passet Til Apple钱包,OG Legg TelefonenPåStasjonenfor Laade。
    • Android:Aktiver NFC,SARÅPåTelefonskjermen,OG Legg TelefonenPåStasjonenfor Laade。
    HVIS DU VIL BRUKEBERØRFOOÅLADE,TRENGER DU iPhone SE,6,6 Plus,6s,6s,7个Plus,7 Plus Med iOS 10,Apple Watch系列2,系列1 OG 1. Generasjon Eller Android 4.4 Eller Nyere Med NFC。
  • BegynnÅladefraappen。Velg Stasjonen og KlikkPå开始提升knappen。
  • Bruk yabo18.appChargePoint-kortet。裸腿det aktiverte yabo18.appchargetpoint-kortet(Sørgåaktivere.Det)PÅKortlserSymboletPåStasjonen。

HVIS du Triger Hjelp,Kan du RingeSjåførstøttePå+44(020)7519 5052。

HVORFORFOR JEG«Du Bruker Ikke En Chyabo18.appartionPoint-Konto»NårJeg腿部TelefonenPåntasjon?

杜哈利·帕埃斯·康托克·柯诺恩的康威尔,og aktiverbyabo18.apperørforÅlade。detteløser问题。

Hvorfor Er yabo18.appChartionPoint-Varsler Viktig?

VarslerGjør在Du Hele Tiden Er Klar在Ladestatusen Til Elbilen。Du Kan Konfigurere Mobile-Og E-Postvarsler forFølgende:

• 诺尔BILIN DIN ER Fulladet
  • Nårladingen avbrytes.
  • nårfeektentil bilen erredusert
  • 对于Lastestajonen的ReservasJonsstatus OGPåminnelser

Hvordan Blir Mine KlimagassBesparelser Beregnet?

对于Åplimagassutslippenedu harunigåttvedÅkjøreelektrisk,anslårvihvor langt du harKjørtbasertpåenergiensom er levert til elbilen din,berebner utslippene som Erforårsaketavågenerere denne elektrisiteten,og sammenligner dette med mutserten utstertenet bensindrevetkjøretøysom tilbakelegger samme avstand。VI BrukerFølgende数据:

• EtKjøretøyMedbrenningsmotor拖鞋um gjennomsnittlig 33,3 kg co2每升。[1]
  • en elbil har en gjennomsnittlig effektivitetpå4,8 km / kwh,BasertPÅ数据适用于Flere Elbiltyper。
  • Gjennomsnittlig drivstoffutnytelse forKjøretøyMedFrengingMotorEr 19,6公里/升。[3.]
  • Europeiske Land Genererer forskjellige utslippsamengder gjennom kraftproduksjon。Se Nedenfor HVIS DU VIL HA MER Informasjon。[4.]
  • CO2UTGJØR95%AV Klimagassutslippene [5.]

VI Bruker Disse Talene I Beregningen(19,4×3,0 / 23,9 - Landsspesifikk utslippsfaktor)/ 95%用于Åimperkg co2 / kwh med med klimagassbesparelser我涂上了土地。VI Multipliser Dette Tallet Med Mengden Energi du Har BruktPå提单,用于Åfå百分比用餐klimagassbesparelser。

SE Tabellen Nedenfor HVIS Du Vil Ha Mer Informasjon Om Utslippsfaktoren Etter Land:

土地

Kilde

拿督是为了生存

NYE UTSLIPPSFAKTORER.

pCO.2/ kWh)

加拿大

加拿大能源调节器(cer)

坦诚

Det EuropeiskeMiljøbyrået.(EEA)

泰森兰

Det EuropeiskeMiljøbyrået.

意大利

Det EuropeiskeMiljøbyrået.

奈梅兰

Det EuropeiskeMiljøbyrået.

挪威

Det EuropeiskeMiljøbyrået.

Spania

Det EuropeiskeMiljøbyrået.

Sverige.

Det EuropeiskeMiljøbyrået.

Storbritannia.

Det EuropeiskeMiljøbyrået.

美国

环保局(环保署)